Mijn diensten

Zeg wat je wilt, ik regel het!

Een stappenplan voor succes

Digitale marketing

Geen ouderwets marketingbureau, maar een betrokken marketing en sales expert die jou voorsorteert op de veranderingen die komen gaan. Doe er je voordeel mee!

Social Media Marketing

Zowel organisch als betaald op social media gevonden worden.

SEO

Hoger scoren in zoekmachines. Laat dat maar aan mij over!

SEA

Jouw bedrijf zichtbaar op Google, Youtube en andere platformen!

Campagnes

Marketingactiviteiten die gericht zijn op een bepaald doel.

Websites

Jouw website creëeren, beheren of optimaliseren. Dat kan!

Automation

Minimaliseer menselijke input middels slimme automation!

CRO

Verbeter resultaat van je website met conversie optimalisatie.

Grafisch ontwerp

Presentatie en vormgeving die zorgt voor de beste merkervaring!

Digital consulting

Advies voor een marketing en sales gedreven organisatie.

Stijg naar de top

Stel doelen op

Als vakman op het gebied van strategie, (online) marketing en sales kan ik bedrijven met aantoonbaar resultaat verder helpen. Het is mijn DOEL om ondernemers te assisteren bij het bereiken hun DOEL.

Op mij kun je rekenen

Behaal resultaat

Dat begint het met het fundament: het begrijpen van de organisatie, de markt én de klant. Als een verlengstuk van je bedrijf overbrug ik voor een eerlijke prijs de kloof tussen strategie en uitvoering. Zo kies ik de meest effectieve marketing en sales plannen!

Steeds weer opnieuw

Continu verbeteren

Het is een kwestie van de juiste kennis vergaren. Door het begrijpen van de DOELmarkt en DOELstellingen, is elke marketing activiteit effectief. Wordt een marketing en sales gedreven organisatie!

We hebben geweldige antwoorden

Vraag me alles

SEA staat voor Search Engine Advertising. Het betreft een vorm van online marketing waarbij zoekmachines ingezet worden om de beoogde doelgroep te bereiken.
SEO staat voor Search Engine Optimization. Het bestaat uit het optimaliseren van verschillende onderdelen van een website of webtekst. Met als doel de hoogste positie in zoekmachines als Google te krijgen.

CRO staat voor Conversion Rate Optimization. Hoe mooi of stijlvol iets er ook uit ziet. Met CRO stel je verkoop centraal op je website en ga je actief het aantal conversies verhogen.

SSM staat voor Social Media Marketing. Het omvat alle marketingactiviteiten die een persoon of bedrijf op één of meerde social media platforms uitvoert.

Tiktok, Instagram, Pinterest, Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube. Het zijn er tegenwoordig zo veel. Afhankelijk van de markt waarin je opereert bepaal ik waar je meest ideale doelgroep op actief is.

Mijn expertises zijn marketing & sales. Twee vage en onduidelijke begrippen met een beperkte omschrijving van datgene waar ik echt in uitblink. Neem contact met me op en kom erachter wat ik voor jou kan betekenen.

Ik streef naar klanten gelukkig maken

Dus laten we samen gelukkig zijn!